You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Segíthetünk? +36-20-383-3631,info@wallartdecor.hu

  • Az Ön kosara üres!

Rólunk


Merj egyedi lenni és különbözni, tedd a lakásod is olyanná, amilyen Te magad vagy!

Te megálmodod, mi megvalósítjuk!Tapétáinkkal exkluzív és extravagáns lehet az otthonod, az irodád és az üzleted! Újra definiáljuk a tapéta fogalmát, hiszen olyan technológiával és alapanyagokkal rendelkezünk, amelyek új távlatokat nyitnak a tapétagyártásban és a lakberendezésben. Ha még csak tervezed saját otthonod és nincs konkrét elképzelésed milyen jellegű képet szeretnél, nézz szét az inspirációk menüpontban, hogy lásd milyen hangulatot tud adni egy faldekoráció legyen az néhány vagy több ezer négyzetméter.


Webáruházunkban mindenki megtalálja stílusának megfelelő tapétát és posztert! Választhatsz az általunk ajánlott tapéták és poszterek között de saját fotóidból készült tapétát is szívesen elkészítünk bármekkora méretben, az igényedhez megfelelő alapanyagból, hiszen még olyan alapanyagot is találsz választékunkban, amely akár kültérre vagy fürdőszobába is alkalmas. Tapétáinkat környezetbarát technológiával oldószermentesen nyomtatjuk, így gyerekszobába is bátran ragaszthatod!


A fentiekből kiderült, hogy nagyon fontos számunkra a környezettudatosság!


Tapétáink egyik különlegessége az a technológia, amely teljesen oldószermentesen gyártást tesz lehetővé előtérbe helyezve korunk higiéniai, egészséges életmód és a környezetvédelem iránti elvárásait. Tapétáink kimagaslóan ellenállnak az UV sugárzásnak és a mechanikai hatásoknak. A festék nem kenődik el és a kontúrok tökéletesen élesek maradnak. Teljesen szagmentesek és azonnal feldolgozhatók, így a gyártási folyamat is gyorsabb az egyéb technológiákhoz képest.